Ще съдят Слави за авторски права

Гласувайте за статията

Телевизионните продуценти на “MasterChef” ще съдят Слави Трифонов за авторски права. Амбициозният проект “Lord of the Chefs” бил едно към едно с американската продукция. Разгневените американци смятат да си търсят правата и се заканват на Слави. Гологлавият водещ има слабост да присвоява чужди идеи, които видоизменя леко по нашенски.

Не за пръв път се шуми около авторските права на продукциите на Слави, но този път недоволстват и зрителите. Високият плевенчанин си присвои няколко реалити формата, с които се опита да си вдигне позамрелия рейтинг. Този път Слави ще си има големи проблеми, защото не е платил дължимото на носителите на авторските права.

Lord of tne ChefsИстината е, че нашенската продукция има много голям успех и се прие радушно от критикарите на Слави. Водещата на “Lord of tne Chefs” – Елен Колева, дори си направи специални пластични корекции в чест на новата продукция. Говори се, че гаджето на актрисата от “Забранена любов” е платило за разкрасителните процедури. Поналятата й гръдна обиколка се отрази положително и върху самочувствието на чаровната водеща. Според слуховете Елен е платила солидно за мястото си в новата продукция. Стабилният гръб, който актрисата има й подсигурил телевизионната изява. Говори се, че проведеният кастинг бил формален, а мястото на Елен сигурно на 100%.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар