Ще плачете от смях! Тази „гимнастичка“ побърка всички с изпълнението си

Гласувайте за статията

Феновете полудяха по акробатичното изпълнение на „дамата в розово“

Изпълнението на тази "гимнастичка" ще ви разплаче от смях

Изпълнението на тази „гимнастичка“ ще ви разплаче от смях

Едно клипче е на път да побърка онлайн потребителите. И този път не става въпрос за поредното „случайно“ изпуснато видео на някоя известна личност, целяща да си направи евтина реклама. Въпросното клипче е заснето пред публика на състезание по лека атлетика.

Както си тече надпреварата пред публиката излиза облечена в розово „гимнастичка“, която да изпълни номера си на два успоредни лоста. Зрителите в залата, които са по-близо до арената шокирани забелязват, че въпросната „акробатка“ има… мустаци! И то доста солидни. Докато се усетят какво с случва обаче, „състезателката“ се мята на лостовете и започва да изпълнява комбинации от упражнения, които буквално разреваха залата от смях.

Някои от тях обаче си изглеждат откровено болезнени и накараха всички да изтръпнат. Естествено, „дамата“ с мустаците на сцената изобщо не е жена, а мъж, нает от организаторите на състезанието, за да разведри атмосферата в залата между напрегнатите етапи на надпреварата. Задача, с която той се справя повече от успешно, ако се съди по хилядите коментари в онлайн пространството.

Клипчето, което събра стотици хиляди гледания в сайтовете за видео споделяне, за нула време се превърна в любимо на форумци. Които споделят, че отдавна не са се смели така.

Вижте и вие изпълнението на обявената за най-сексапилна „гимнастичка“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Ще плачете от смях! Тази „гимнастичка“ побърка всички с изпълнението си”

 1. Galq Metodieva

  юни 23. 2013

  hahaha tva I az go moga.

  Reply to this comment
 2. Denitsa Misheva

  юли 04. 2013

  Този е много добър.

  Reply to this comment
 3. Love Chochi

  юли 04. 2013

  mnogo iako

  Reply to this comment

Добавете коментар