Ще паднете! Волен куфее в компанията на чалгаджийки!

Лидерът на „Атака“ изглежда е бил почитател на Сашка Васева

Снимката на Волен Сидеров взриви нета
Снимката на Волен Сидеров взриви нета

Снимка на Волен Сидеров от младежките му години буквално взриви онлайн пространството. На нея депутатът, известен с крайните си националистически възгледи, очевидно се намира на купон. По-любопитна в случая е компанията, в която се забавлява настоящият депутат.

На кадъра, очаквано или не за мнозина, Волен се намира на една маса заедно със… Сашка Васева! Една от първите чалга диви в страната ни, прочула се с разкрепостеното си поведение и песни, възхваляващи парите.

Бъдещият депутат е с типичната за него мрачна физиономия, докато седящата до него Сашка очевидно се забавлява, вдигнала ръцете си в типичната за чалгаджийките поза. Снимката определено разсмя онлайн потребителите.

„Гледай го ти, Волен, ще се окаже таен фен на кючеците“, смеят се форумци. Доста интересно, при положение, че самият депутат е известен с неприязънта си към всичко, свързано с южната ни съседка Турция. Или поне беше, до наскоро отминалите избори.

Но, както и да е. Очевидно и на господин Сидеров нищо човешко не му е чуждо. Още по-малко пък типично българските удоволствия като салатката, ракийката и някоя фолк дива да ти пее на ушенце „Левовете в марки“. Например.

1 коментар
  1. Dilqn Hristov казва

    ah tozi volen kolko e dolen ma pone na edno mu se kefq 4e mangalite gi e istrah ot nego.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.