Ще изгонят ли Емил Чолаков от bTV?

Гласувайте за статията

емил чолаковСпоред слуховете в медийното пространство Емил Чолаков съвсем скоро може да остане на улицата. Говори се, че гологлавият синоптик ходил почерпен на работа и развеселявал всички с чудесното си настроение. Веселият синоптик вече на два пъти бил смъмрян от ръководството на bTV, но дори наказанията явно нямат ефект. Макар предупреден, че при трето наказание ще се сбогува с прогнозата, Емо си свирка весело и хич не се кахъри. Носят се слухове, че той се запивал по цели нощи и дори професионалните гримьори на частната медия не успявали да прикрият пиянското му изражение и зачервените очи. Около Емил се носели алкохолни изпарения, оплаквали се неговите колеги. Синоптикът имал предложение за свое предаване от друга телевизия и изобщо не се тревожел, че може да го изгонят дисциплинарно, защото имало къде да отиде. Явно ръководството на частната телевизия ще си има грижи с вредните навици на Емо, който не се притеснява от впечатлението, което прави на колегите си със слабостта към чашката. Синоптикът не смятал за нужно да дава обяснения и да се оправдава дори пред началството. Но едно е сигурно, ако не се вземе в ръце скоро ще ни лиши от веселото си присъствие, с което сме свикнали всяка вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

6 коментара to “Ще изгонят ли Емил Чолаков от bTV?”

 1. bbb

  мар. 16. 2011

  e stiga de toi e nai dobria vmesto da go izgonite go napravete govoritel v novinite toi ni izpalva sas energia bjahme na po4ivka v bg i prosto se u4udihme ot talanta na emo zaradi nego vi gledame televizijata skapana

  Reply to this comment
 2. боряна

  мар. 17. 2011

  Така е пича си е готин!

  Reply to this comment
 3. аз

  мар. 17. 2011

  Ще го вземат в друга медия,защото е добьр и има визия.

  Reply to this comment
 4. Мечтай и се забавлявай

  мар. 20. 2011

  На мен ми е много симпатичен и забавен, мисля, че ще изгубят, ако го изгонят, но и не мисля, че може да се вярва на 100%, че ходи пиян.
  А към администраторите, моля за по-сериозен поглед към спазването на правописа и пунктуационните правила в текстовете, които се публикуват. Само в последното изречение има една излишна и две липсващи запетаи, а това прави впечатление и дразни.

  Reply to this comment
 5. stefan

  окт. 25. 2011

  i tova li vi pre4i…na fona na zavisimata TV….to e ne6toto deto vi gledame …za sega!!!

  Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

 1. Надежда Михайлова се разкрасява с верен мъж - 26.04.2011

  […] няколко седмици в медийното пространство плъзнаха слухове, че Надето ходи почерпена на официални приеми и става […]

Добавете коментар