Стартира с гаф! Измамени беснеят и провалят „Къртицата“

Гласувайте за статията

Предаването още не е започнало, а вече е пред фалстарт, чертаят мрачни прогнози недоволни кандидат-участници

 

„Къртицата” отсега се сдоби с много врагове!

ТВ7 се кани да пренапише историята с новото си риалити, в което ще се изявяват много звезди накуп, а зрителите отсега се канят да го бойкотират.

Недоволни зрители се канят да бойкотират "Къртицата"

Недоволни зрители се канят да бойкотират „Къртицата“

Защо?! Според масовото мнение на желаещи да участват във формата те се чувстват прецакани и много излъгани. „Измама! Бях одобрен, а после никой не ми се обади, не е ясно точно как се определят хората, всичко май е нагласено!”, „На кастингите имаше дискриминация, от игрите, които дадоха като задачи, не се казва кой как се е представил, много субективно е това да впечатлиш журито… разочарована съм!”, „Така и не разбрах кога е финалният кастинг, никой не беше уведомен! Голяма измама!”, беснеят недоволни в мрежата.

Истински бойкот се готви срещу шоуто, което някои отсега предрекоха, че ще се срине с много нисък рейтинг. „Не го гледайте, аз ще кажа на всичките си приятели, да се провалят им желая!“, кълнат се развилнели се нашенци.

Мнозина дори подозират, че това с присъствието на хора от народа ще се окаже кьор фишек и чиста реклама за продукцията.

Участниците в кастингите се чувстват прецакани

Участниците в кастингите се чувстват прецакани

„Само известни влизат в крайна сметка в „Къртицата”, а на наш гръб това си беше чиста подигравка!”, гласят реакциите.

Всъщност истината е, че непопулярните лица ще станат ясни още тази вечер, но те се държат в тайна. До момента са обявени само имената на знаменитостите, сред които и световният гост Денис Родман.

Останалите вече се знаят, а както Kliuki.net вече писа, те бяха шокирани с внезапното отвеждане в базата на „Къртицата” без да могат дори да си стегнат багажа. Всичко за техния резил и предизвикателствата, които им предстоят, ще научим след броени часове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар