Стара снимка на Емилия създаде фурор в мрежата

Гласувайте за статията

Емилия наистина е била весело момиче, както пее в едноименната си песен

 

Веселото момиче Емилия направо разбива с тази своя ретро визия! Е, чаровна е поне, нали?!

Може да е стряскаща трансформацията, но пък нещата изглеждат сравнително приятно за окото. Феновете буквално изпаднаха в екстаз за пореден път при вида на старото фото, което плъзна из мрежата. Емилия предизвика фурор само за секунди.

Емилия предизвика фурор със своята ретро визия

Емилия предизвика фурор със своята ретро визия

Тук тя е гушнала здраво свой почитател и подпира прясно поставения си силикон в рамото му. Щастливец! Сигурно й е оставил тлъст бакшиш, за да му се радва така. А Емилия още в началото на кариерата си е гласовита и талантлива, че дори Анелия не може да го отрече… Обожателите й обърнаха внимание, че тук тя все още дори не е руса, облечена е доста кичозно, а деколтето й е огромно. Такава беше модата, би се оправдала Емилия, а и това си е самата истина. Поне модата сред чалгаджийките си беше доста позорна и никоя от звездите не прави изключение.

Усмивките от старите ленти определено ни връщат там, където познатите лица от фолк средите са правили първите си крачки и са се надявали на голяма слава. Някои я имат, а Емилия въобще не може да се оплаче от преклонение от страна на публиката.

А вие как намирате тук Емилия?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар