Станка Златева спечели ВИП Брадър с мощното рамо на ГЕРБ

Станка Златева спечели ВИП Брадър с мощното рамо на ГЕРБ
1 (20%) 1 vote
ГЕРБ победи руското влияние в лицето на Ваня Червенкова

Добрата организация, направена от ГЕРБ, осигури победата на Станка Златева. Още преди седмица в публичното пространство се появи информацията, че регионални партийни шефове от ГЕРБ раздават сим карти на членове и активисти на партията с указанията да се гласува за Станка Златева. Ето че това мощно рамо, осигурено от партията на Бате Бойко, осигури победата на спортистката.
С този вот се преодоля и друго влияние, оказано също чрез мощна машинация в Къщата на ВИП Брадър. Ваня Червенкова сама призна, че за нея гласуват руските й делови партньори, а също и настоятелите от стотици църкви. Оказа се, че нейният вот се оформя с постъпили есемеси само от 4 номера. „Сигурно имам приятели, които много ме обичат“ – оправда се Ваня Червенкова.

Станка Златева

ГЕРБ побутна с рамо Станка

Победата на Станка Златева развенча и друг мит – че за победител е нагласен дразнителят в Къщата Пламен Медаров. Нароченият за милионер дори не остана на финала, на който Станка Златева се конкурираше с модела Мариан Кюрпанов.
Победата на Станка е логична. Народът я обича, а тя не се конфронтира с нито един участник в Къщата освен с Мира Радева. Боркинята й се обиди люто, след като социоложката й направи забележка, че трябва да носи полички, защото е момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Станка Златева спечели ВИП Брадър с мощното рамо на ГЕРБ”

 1. Elena Petrova

  Ное. 17. 2013

  Значи и вашето издание -като псевдо-комунистите-щом се разкрие някаква гнусотия за тях-виднага го прехвърлят на противника!
  Ако за Ваня това е вярно -и отдръпна от нея безкористните и почитетатели-защото представете си има и такива-то Златка е наистина любимка на хиляди и то преди всичко безкористно! Без никакъв Герб!Хайде да видим сега ще успеете ли за още 25 години да докарате, че дявола е бял !!

  Reply to this comment
 2. Ani Todorowa

  Ное. 17. 2013

  поздрави на ГЕРБ ако наистина са помогнали с гласовете за Станка и дано някой да я вразуми,че ваня е лицемерна и да бяга далеч от нея и руснаците,които искаха да и купят победата на тая злоба.

  Reply to this comment
 3. Ani Todorowa

  Ное. 17. 2013

  не се карай с никого Станке заради ваня и загубата и като победител,не си права,а и не трябва остави топарев,той си знае работата ,не го учи.

  Reply to this comment

Добавете коментар