Станка Златева със скромен дом в София (Снимки)

Станка Златева със скромен дом в София (Снимки)
4.75 (95%) 4 votes

Шампионката със скромен апартамент в София

Въпреки че е неколкократен световен и олимпийски шампион, Станка Златева не тъне в лукс. Победителката от „ВИП Брадър“ показа дома си, който се оказа изненадващо скромен. На фона на дворците, в които живеят фолк звездите, софийското жилище на шампионката е толкова малко, че не е за вярване, че една от най-известните жени в България живее в него.

Чаровната победителка от „ВИП Брадър“ споделя, че не обича столицата и рядко се задържа в нея. Предпочита спокойствието и свободата, които има в дома си в Крушаре. Въпреки това често й се налага да отскача до големия град.

Станка Златева живее скромно

Станка Златева живее скромно

Макар и малък апартаментът на Станка разполага с всички удобства. Модерна кухня декорирана в сиво и бежово, просторна тераса с прекрасен изглед, а също и елегантен отворен хол. Всичко е издържани в пастелни тонове, като преобладават тъмните цветове.

Шампионката обича да кулинарства

Шампионката обича да кулинарства

Шампионката отвори дори вратите на дрешника си и издаде, че в него преобладават спортните екипи. Станка е категорична, че в тях се чувства най-удобно, още повече, че прекарва повечето си време в тренировки.

Любимо място на Станка за огромна изненада се оказа кухнята, където тя често кулинарства. Златното момиче на спорта се оказа талант и в кулинарното изкуство, не само в борбата. Шампионката признава, че не спазва рецепти и обожава да експериментира. А за нейно голямо удоволствие, както и на приятелите й, ястията й се оказват винаги сполучливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Станка Златева със скромен дом в София (Снимки)”

  1. Tomas Iliev

    Ное. 20. 2013

    Da vida kushtata i ne me interesuva izobshto, a to i nishto ne se vijda zashtoto na vsichki skapani snimki e samo tq tam i vijdam nekvi shakafove i tendjeri… ebahti i hubavata statiq da zemete da si q zavrete otzad

    Reply to this comment

Добавете коментар