Станка Златева разкри: Заради Мира се разболях в Къщата, викаха лекар

Станка Златева разкри: Заради Мира се разболях в Къщата, викаха лекар
5 (100%) 1 vote

Победителката във ВИП Брадър обвини социоложката, че лъже за разбития си нос

Престрелките между Станка Златева и Мира Радева продължават с пълна сила, въпреки, че ВИП Брадър вече приключи. След като социоложката се нахвърли върху шампионката ни с обвинения, че умишлено е разбила носа й от злоба, Станка не й остана длъжна и отговори на грозните нападки.

Станка Затева е била потърпевша от поведението на ира Радева в Къщата на ВИП Брадър

Станка Затева е била потърпевша от поведението на ира Радева в Къщата на ВИП Брадър

В интервю за „На кафе“ победителката във ВИП Брадър разкри, че в обвиненията на Радева няма грам истина. Нещо повече, не Мира, а Станка е била потърпевша от отношението към нея. Златева сподели, че заради социоложката се е разболяла в Къщата на ВИП-овете и се е наложило да викат лекар. Заради нея, а не заради Мира, както се опита да го изкара Радева, която напусна шоуто няколко дена преди финала.

Златева не пропусна да коментира и изказването на Мира, че умишлено й е разбила носа от злоба. „Това са пълни глупости. Как от един удар с възглавница в гърба носът ти ще бъде разбит, че и херния ще получиш?“ контрира боркинята нелепите обвинения срещу себе си.


Vip Brother 2013/ 16.11.2013 част4 ФИНАЛ by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Станка Златева разкри: Заради Мира се разболях в Къщата, викаха лекар”

 1. Възмутена съм от Станка Златева, макар и да е олмпийски и…. шампион!!! За мен човек, който не може да прощава – не е човек! Парадира с тоава, че била пряма и си казвала всичко в лицето на всеки, а упреква Мира, когато и тя е откровена и казва какво мисли за нея в лицето и. Е, това не е честно! Бог знае какво и каза толкова Мира. При това беше съвсем добронамерена. Очевидно Мира има право и за сексуалната и ориентация. Та на нея и часовникът и даже е мъжки. Явно чрез този мъжки спорт само може да удовлетвори своите истински потребности.

  Reply to this comment
 2. Dimitra Dimitrova

  Ное. 18. 2013

  tova momi4e e mnogo zlobno

  Reply to this comment
 3. Irina Todorova

  Ное. 18. 2013

  ne e zlobna prosto mira e mnogo drazneshta i ne vseki moje da q ponasq

  Reply to this comment
 4. МЛАДО,ЗЛО И ГРУБО СЪЩЕСТВО.

  Reply to this comment

Добавете коментар