Станка Златева празнува победите си семейно – ето как се събират у дома! (СНИМКИ)

Станка Златева празнува победите си семейно – ето как се събират у дома! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Станка Златева празнува победите семейно с мама, вероятно и сега така ще направи, след като излезе фаворит от „ВИП Брадър”

 

Станка Златева няма търпение да се прибере при майка си, за да отпразнуват победата й във „ВИП Брадър”!

Kliuki.net ще ви покаже как двете се веселят семейно, когато имат поводи за радост. Несъмнено Станка Златева неведнъж е карала Веселина Йорданова да пролива сълзи от щастие и гордост.

Станка Златева празнува победите си семейно у дома - с пийване, хапване и музика

Станка Златева празнува победите си семейно у дома – с пийване, хапване и музика

Успехите на боркинята са всеизвестни и затова цяла България тачи златното момиче. За съжаление, по време на участието си във „ВИП Брадър” тя не успя да се хареса на всички.

В момента интернет я хули, че тя не е реалният победител в шоуто. Всичко се опорочи след купения вот за Ваня Червенкова, която пренасочи гласовете си към Станка. Обаче и преди това зрителите, които следяха живото излъчване, бяха против нея, защото сметнаха, че качествата й не са достоен пример за подражание.

Съмненията за манипулация и тенденциозното отразяване на личността на Станка, според хората, допълнително наля масло в огъня. Кой прав, кой крив – не може да се каже, а и няма единно мнение, но Станка Златева беше себе си.

Спортистката има медали и купи, но никога не навири нос, нито пък самочувствие до небесата. Тя признаваше, че не умее и не знае доста неща, ала все така с усмивка и доброта се отнасяше към всички. Освен с Мира Радева. Двете просто не се разбраха, но в крайна сметка в този живот не може всички да са ни мили и драги, нали?!

А вие вижте как Станка Златева отбелязва семейно победите си с мама у дома!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар