Станка Златева хлътна до уши (Преобрази се от любов)

Станка Златева е влюбена и щастлива, преобрази се напълно

Станка Златева хлътна до уши. Победителката във „ВИП Брадър“ най-накрая откри любовта и цъфти от щастие. Шампионката е толкова щастлива и усмихната, че приятелите й направо не могат да я познаят.

Русата фурия, която скри шапките на звездите във „ВИП Брадър“ и доказа, защо е златната звезда на България, от няколко седмици се носи на крилете на щастието. Ако се вярва на слуховете, Станка Златева е влюбена до уши, а скоро може да чуем и за сватба. Новото гадже на Станка е бургаски охранител на име Димитър, с когото спортистката е много щастлива. Двамата са направо неразделни, а Станка дори се навила да се премести в дома му в Бургас.

Станка Златева грейна преобразена
Станка Златева грейна преобразена

Спортната легенда и любимия й често отскачат и до родното село на боркинята. Откакто е намерила любовта, спортистката направо грее, а от сърце се радват за нея и близките й.

Шампионката е влюбена и това си личи
Шампионката е влюбена и това си личи

Миналата година Станка сподели, че тренировките поглъщат почти цялото й време и внимание и няма много възможности за срещи и забавления, камо ли за гаджета.

stanka 2

Освен това първата дама на женската борба, сериозно респектира мъжете, като победи дори Тервел Пулев на шеговит двубой между тях. Новият й любим обаче също не е мъж, който да не си знае силата и е достоен партньор на Станка Златева в живота.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.