Станка озлобя на финала срещу Пламен: Ти си лисунгер! (ВИДЕО)

Станка озлобя на финала срещу Пламен: Ти си лисунгер! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Станка Златева озлобя на финала срещу Пламен Медаров и го обяви за лисунгер

 

Станка Златева озлобя на финала срещу Пламен Медаров, видя Kliuki.net! Тя започна да съска срещу най-сериозния си конкурент, с което си навлече гнева в мрежата.

Станка озлобя срещу Пламен на финала

Станка озлобя срещу Пламен на финала

Абсолютната фаворитка може и да не спечели формата, като с отношението си към Пламен дори е по-вероятно да издигне него на пиедестал. Пламен срещу Станка накрая на шоуто?! Ето така ги вижда нещата Мира Радева, която се слави със своите анализи…

Доколко те са точни, ще разберем съвсем скоро, но е факт, че Станка освирепя от самочувствието на Пламен, който е готови на всичко, за да стане победител. „Ако хората тръгнат на теб да подражават, то държавата е загубена. Ако всички са такива лисунгери като теб…”, изцепи се Станка по адрес на Пламен Медаров. „Браво, Станче, ти си народно момиче, не като други боклуци!”, защитават я в нета.

Други пък са твърдо убедени, че не шампионката, а Пламен Медаров е достоен да бъде обявен за любимата звезда на България. Явно надпреварата ще е повече от яростна, а коментарите отсега се ожесточават.

Някои май изключват от играта Тервел Пулев да си тръгне с отличието, но това е заради издънката му с Лияна в Къщата. Боксьорът си скофти имиджа след нощните изпълнения с певицата и вече не може да върне лентата назад.

Вижте сами как Станка озлобя на финала срещу Пламен!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар