Станислав Яневски разкри истината за връзката си с родната Жива Барби

Гласувайте за статията

Актьорът обаче сам се изложи, показвайки ужасна неграмотност

Станислав Яневски втрещи с неграмотност

Станислав Яневски втрещи с неграмотност

Новината, че Станислав Яневски си е хванал ново гадже, успя за нула време да натъжи фенките на актьора. Звездата, прочул се с една от главните роли в четвъртата част на филмите за Хари Потър, доби още по-голяма популярност в образа на Гелето от култовия сериал „Под прикритие“. В личния живот обаче все удряше на камък. И след като наскоро стана ясно, че Стан отново е обвързан, лично актьорът реши да даде повече яснота по въпроса с момичето, с което беше замесено името му.

Актьорът категорично заяви в профила си във Фейсбук, че между него и туркинята Айкан няма нищо. „Информацията ви не е правилна, излагате се“, написа звездата по повод появилите се спекулации, че новата му половинка е копие на украинската Жива Барби Валерия Лукянова.

Дали в яда си, или в бързината обаче Станислав е допуснал доста грешки в изказването си. И докато част от другите могат да бъдат оправдани с бързината в писането, то издънката с правописа на думата „непоТготвен“ буквално втрещи феновете.

Изглежда Стан е пропуснал едни от най-важните уроци в училище, а именно, че звучна съгласна пред друга такава се обеззвучава.

А повод за гнева на актьора се оказа разкритието на kliuki.net коя точно е новата му половинка (вижте повече ТУК). А дали наистина е тя – преценете сами. Междувременно вижте още снимки на спряганата за гадже на звездата Айкан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар