Стана кости и силикон! Андреа се погуби от диети

Гласувайте за статията

Фолк певицата в депресия, мори се с глад

Фолк певицата Андреа стана кожа и кости. Изпълнителката на „Искам, искам“ не иска и да чуе за храна. След участието си в „Денсинг старс“, където, освен липса на танцови умения показа и доста закръглена фигура фолк звездата се подложи на зверски глад.

Андреа заприлича на скелет

Андреа съвсем се стопи

Изпълнителката напоследък е толкова слаба, че буквално плаши с вида си. Феновете й дори коментират, че е заприличала на скелет и всеки момент ще се счупи.

От няколко седмици певицата изглежда кара само на енергийни напитки и вода. Резултатите са плашещи — Андреа е толкова слаба, че вече е само кости и силикон. „Спри се! Ще се счупиш!“, призовават фенове на изпълнителката видели новия й вид. Фолк звездата обаче изглежда е твърдо решена да стигне до край и да се втали.

Изпълнителката обаче изглежда толкова изпита, че вече не прилича на себе си. Според запознати след загубата си в „Денсинг старс“ е изпаднала в тежка депресия, тъй като смятала, че килограмите й са я провалили.

Припомняме ви, че певицата успя да изкара едва две седмици в танцовата надпревара, преди да си тръгне. За съжаление на дансинга тя показа повече тромавост, отколкото талант. Освен това някои от членовете на журито не пропуснаха да я разкритикуват, че е напълняла. Което я доведе до там, че вече е кожа и кости от глад.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар