Срина я! Емануела към Алисия: „Учудена съм, че Ники не ти би шута по-рано“

Гласувайте за статията

„Приятелката“ на Алисия е на мнение, че Валери и Николета са по-готината двойка

Емануела също има мнение за раздялата на Ники и Алисия

Емануела също има мнение за раздялата на Ники и Алисия

Емануела за пореден път показа, че не си мери думите и няма никакви притеснения да коментира личния живот на колежките си. Брюнетката не подмина и скорошната раздяла на Алисия и футболиста Ники Михайлов.

Емануела, която всячески се опитва да се прави на приятелка на вече бившата футболна половинка, втрещи феновете с изказването си по повод една от най-обичаните двойки в България. И по-конкретно раздялата им.

„За съжаление с футболистите е така, рано или късно ти бият шута, даже се учудвам, че толкова се забави това писмо. Но, не се притеснявам за нея, тя бързо ще си намери друг футболист. Като двойка обаче повече харесвам Валери и Николета.“, изцепи се певицата в интервю за bulgariautre.bg.

Много странно поведение от страна на Емануела, озадачени са феновете. Вместо да е до приятелката си в този труден за нея момент, тя побърза да коментира болезнената тема, възмущават се форумци.

А може би просто и приятелството им е било само за пред камерите, както неведнъж се говореше в светското пространство. Без значение доколко е било искрено обаче, след тези думи на брюнетката, със сигурност можем да твърдим, че ще остане в миналото. Точно както и връзката между певицата и футболиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Срина я! Емануела към Алисия: „Учудена съм, че Ники не ти би шута по-рано“”

  1. Delya Simon

    май 29. 2013

    MNOGO GOLQMA TAPNQ E EMANUELA. PROSTO PRAZNA GLAVA.

    Reply to this comment

Добавете коментар