Сравняват Алисия с Дженифър Лопес

Гласувайте за статията

На Балканските музикални награди Алисия се появи досущ скрехната като Дженифър Лопес. Приликата беше толкова очебийна, че нямаше как да не бъде изкоментирана в медиите. Изпълнителката на “Ще ти дам” отрича да е копирала когото и да е и оправдава приликата с желанието за промяна. Алисия твърди, че обича да прави тотални промени с визията си и точно това е искала да постигне на Балканските музикални награди – да покаже нещо различно и нетипично.

Блондинката дори се гордее, че я сравняват със световно известната певица и актриса и не се сърди на медиите за отправените критики. Не за пръв път сравняват нашенските фолк диви с известни красавици. Факт е, че много изпълнителки търсят слава, копирайки визията и сценичното поведение на доказали се жени в музикалните среди. И в това няма нищо лошо, стига да не е прекалено очебийно и дразнещо.

С реакцията си към обвиненията, че копира Лопес, Алисия показа, че стои на тези неща и не се ядосва за дреболии. Ние също виждаме голямата прилика, но и не можем да не отбележим, че и двете изпълнителки изглеждат безупречно. През тази година много от фолк певиците заложиха на промяна във визията си и показаха нещо нестандартно. При едни “трансформацията” е успешна, при други не чак толкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Сравняват Алисия с Дженифър Лопес”

 1. Daniela Kirilova

  авг. 23. 2011

  prili4a na baba mi xa xa xa

  Reply to this comment
 2. Qnica Vasileva

  окт. 26. 2011

  Мария Илиева много по вече прилича на Дженифър Лопес

  Reply to this comment
 3. Liona Nikolova

  май 24. 2013

  po xubava daje I ot lopes ;).

  Reply to this comment
 4. Nikolina Serafimovska

  юни 12. 2013

  obicam te

  Reply to this comment

Добавете коментар