Срам! Звездите ни станаха за смях с английския си

Гласувайте за статията

Не могат да разменят две думи с Денис Родман без някой да им превежда

Звездите ни се изложиха с английския си

Звездите ни се изложиха с английския си

Родните звезди станаха за срам с познанията си по английски и по-скоро с липсата на такива, смеят се форумци. В снощния епизод на риалитито „Къртицата“ лъсна колко зле са всъщност голяма част от прехвалените ни знаменитости.

Докато се хранеха Денис Родман както обикновено взе думата. Първоначално баскетболистът се опита да говори с Николета, но усилията му удариха на камък. Плеймейтката го гледаше толкова стреснато, сякаш й говореше на някакъв извънземен език. „Прекалено бързо говори, затова не мога да го разбера“ опита се да замаже ситуацията Лозанова.

Да, ама не. Малко по-късно, когато Денис я повика при себе си, за да си побъбрят, съпругата на Валери Божинов буквално изпадна в ужас. „Ама аз не му разбирам какво казва.“ тръшна се Николета. И хукна да търси Рут Колева, май единствената от звездите ни, която говори английски, за да й превежда.

По-късно същата ситуация се повтори и с Азис, и с Деян Донков и Емануела. Родман се опита да завърже някакъв разговор с тях, но не се получаваше. Родните знаменитости едвам разбираха какво им говори легендата, а опитите на Азис да му даде някакви смислени отговори предизвикаха единствено смях у зрителите на шоуто.

„Какъв срам“ възмутени са интернет потребителите. „Уж са много голяма работа, а се оказва, че дори английски не знаят“ смеят се зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Срам! Звездите ни станаха за смях с английския си”

 1. Valentin Kostov

  мар. 31. 2013

  Да напражим благотворителна акция за набиране на парична помощ,с която да им платим езиковото обучение,защото са социално слаби и нямат финансова възможност да си платят курсовете по англииски език!

  Reply to this comment
 2. Sasho Fourminutes

  мар. 31. 2013

  4apak sqal svqat absurt.

  Reply to this comment
 3. Gabi Pencheva

  мар. 31. 2013

  abe hora te ne sa dlajni the znaqt angliiski, tozi denis rodman idva v balgariq.Bi trqbvalo toi the si e napravil truda the nau4i pone malko ot ezeka, a ne te the se 4uvstvat neudobno.

  Reply to this comment
 4. Всъщност като са големи "звезди" би трябвало да знаят езика който се счита едва ли не за международен в днешно време. Нали ходят на участия по света.

  Reply to this comment
 5. Nina Ivanova

  май 16. 2015

  Dlajni sa i ti sashto …. Znaeah li kakva chast ot sveta govori en i kakva bg???

  Reply to this comment

Добавете коментар