Спонди Гард срещу болестите на компютъра

Гласувайте за статията
Спонди Гард

Пластирите Спонди Гард са много полезни във века на компютърните технологии

Пластирите Спонди Гард са много полезни във века на компютърните технологии и бързите комуникации. Днес все повече време хората прекарват пред монитора. Компютрите улесняват много живота ни, но въпреки това те имат и много недостатъци.

Не е нужно да си на нивата или на работната площадка, за да получиш травма.

Стоенето на компютър също може да доведе до много проблеми и болка. Има се предвид дискомфорт в ставите, болки в гърба и скованост на вратните мускули.

Като стоим продължително време в една и съща поза, неизбежно се появяват болки във врата, кръста и раменете.

Една от най-популярните травми, причинени от компютъра, е така нареченият синдром на китковия тунел. Той се характеризира с това, че болката обхваща китката, като сухожилията се подуват както и другите тъкани в зоната, образувана от китката и свръзките, които придават сигнали към китката.

Един възможен изход от тази неприятна ситуация са по-честите почивки – препоръчва се на всеки 15 минути да се прави почивка от половин минута, като през това време се правят елементарни упражнения за раздвижване на пръстите на ръцете и вратните мускули.

Изходът е магнитните пластири Спонди Гард. Залепени на мястото на скованост, те ще го загреят и за много кратко време, без физически раздвижвания болката ще изчезне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар