Спират „Къртицата“? Шоуто пълно с нередности!

Гласувайте за статията

„От „Къртицата“ толкова изнагляха, че се чудя как от СЕМ още не са ги свалили“, коментират и медийни специалисти

Къртицата

Пресен пример са кадрите от онзи ден по време на мисията с Центрофугата, когато горнището на Меги се отмести

Къртицата“ може да бъде свалена от екран, научи ексклузивно Kliuki.net. Според неофициални източници, от СЕМ са отправили вече няколко предупреждения към формата заради явни нарушения. Глобите са толкова солени, че може да се наложи продуцентите да спрат преждевременно „Къртицата“ поради липса на бюджет.

„От „Къртицата“ толкова изнагляха, че се чудя как от Съвета за електронни медии още не са ги свалили“, коментират и медийни специалисти. Те визират поредица от гафове, които са недопустими и нарушават закона.

Пресен пример са нецензурните кадри от онзи ден по време на мисията с Центрофугата. Тогава на една от участничките банският се отмести и откри гледка, пред която децата трябва да си затворят очите. Макар че се излъчваше на живо, от предаването можеха да реагират веднага, като отместят камерата, но не го направиха. Така, точно в праймтайма на TV7, когато пред екрана са деца на всякаква възраст, гледахме голотии.

Но дори и този гаф да е бил неволен и от екипа наистина да не са имали време да реагират с цензурата, друг кадър от сватбата на Емануела можеше да бъде спестен на зрителите. Шоуто се излъчваше на запис и вместо да прикрият падналата рокля на певицата и цъфналия й силикон, те го излъчиха неколкократно в различни епизоди. Отново в праймтайма!

И като към всички тези гафове прибавим и псувните, които чуваме по време на мисиите в лайфовете, картинката е пълна.

Освен това, зрителите недоволстват, че тежките мисии на участниците могат да имат фатален край за някой от тях. Онзи ден Марияна щеше да получи инфаркт, затворена в ковчег с най-голямата си фобия – змиите. По време на мисията с камъните пък, маса от участниците имаха здравословни проблеми след края, а Миглена получи гърч в ефир.

„Трябва да спрат това предаването, докато не е станало късно и някой не е пострадал“, клатят глава зрители и близки на участниците в „Къртицата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Спират „Къртицата“? Шоуто пълно с нередности!”

 1. GLUPOSTI

  Reply to this comment
 2. готино е 🙂

  Reply to this comment
 3. Rumyana Doneva

  апр. 18. 2013

  Наистина в името на шоуто продуцентите се самозабравят и излагат на огромен риск участниците. Все пак това е само едно шоу и не трябва да се злоупотребява със здравето на който и да е било…

  Reply to this comment
 4. Elena Zheleva

  апр. 18. 2013

  vseki dobrovolno u4astva I znae riskovete.to ako niamashe takiva ekstremni neshta niamashe the e shou, ami tap turski serial…

  Reply to this comment
 5. Anna Tancheva

  апр. 19. 2013

  mi kakvo iskat za 250 000 lv the peqt I tancyvat li……ili samo the qdat I spqt…….

  Reply to this comment

Добавете коментар