Спас Кьосев – “Изгряващата звезда” на БНТ

Гласувайте за статията

Спас Кьосев, който познаваме от “По света и у нас” и “БНТ Такси” по БНТ, е отличен като “Изгряваща звезда” от Асоциацията на европейските регионални телевизии. Журналистът показа блестящите си ораторски умения и пребори конкуренцията от 14 други държави. Кандидатите трябва да са професионалисти и да са на възраст до 30 години. Родният водещ от БНТ е сочен като любимец на зрителите на държавната телевизия. Той постигна успех с предаването “БНТ такси”, което е спрягано като най-печелившото в БНТ и радващо се на висок рейтинг.

Спас е много горд с международната награда, която му дава увереност, че е на прав път. Кариерата на многообещаваща тв звезда е във възход, а журналистът е взел на 2500 интервюта, пише “Уикенд за жената”. Симпатичния водещ е стриктен и отговорен в работата си, като винаги се стреми към нещо различно. Той не подражава на колегите си, а се стреми да намери свой подход. Спас може да се похвали със силно екранно присъствие, което е една от причините, той да получи награда от категорията “Изгряваща звезда” на Асоциацията на европейските регионални телевизии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Спас Кьосев – “Изгряващата звезда” на БНТ”

 1. Стоян Каменов

  февр. 25. 2018

  Спас Кьосев дължи цялата си карирера на умението му да съблазнява и обладава по- възрастни от него опитни журналистики минимум с 10 години по-големи от него.

  Радина Червенова, Ирина Цонева,, Нора Арсова, Вяра Анкова са само брънки в колекцията от прелъстени по- зрели дами от журналистическото съсловие помогнали в знак на благодарност за окозаното им внимание в кариерата на селянчето от Пазарджик Спас Кьосев.

  На екран, като визия Кьосев стои доста ръбест има глас кънтящ, който го прави повече подходящ за глашатай, отколокото за модерен телевизионен журналист. Интелект, почти никакъв, компенсиран донякъде с добре развито позьорство.

  Да, за съжаление такива, като „звездата“ Спас Кьосев днес не са изключение в българските медии.

  Reply to this comment

Добавете коментар