Соланж Ноулс нападна Джей Зи (Запис от скрита камера)

Соланж Ноулс нападна Джей Зи (Запис от скрита камера)
5 (100%) 1 vote

Соланж Ноулс се нахвърли с ритници на Джей Зи в асансьор, причините за скандала неизвестни

Соланж Ноулс нападна съпруга на Бионсе по време на светско събитие. Скрита камера показа, как сестрата на певицата бие, рита и крещи по рапъра. Скандалът се разрази по време на афтърпартито на Met Gala в Ню Йорк. Докато пътували тримата в асансьора, Соланж Ноулс побесня и се развика.

Джей Зи и Соланж Ноулс се сбиха

Джей Зи и Соланж Ноулс се сбиха

Причините за драмата, разиграла се между музиканта и младата певица остана неизвестна. Носят се слухове, че Соланж е била пияна по време на драмата. Изпълнителката на няколко пъти се нахвърля върху рапъра, обижда го и го и го напада. В един момент започва да го рита, а при напускането на асансьора двамата буквално се сбиват и се налага охранителят и Бионсе да ги разтървават.

Мегаскандал разтресе семейството на Бионсе

Мегаскандал разтресе семейството на Бионсе

Скандалът предизвика невиждан отзвук в пресата, а двете звезди досега не са правили коментари. След напускането на събитието обаче Джей Зи си тръгва с втора кола, докато Соланж Ноулс и Бионсе пътуват друг автомобил и охрана. Едно от предположенията за скандала е, че Соланж Ноулс е била пияна по време на сблъсъка. Според друга теория обаче сестрата на Бионсе всъщност е влязла в спор, след като е взела психотропни вещества. Каквато и да е истината обаче, побоят между двамата предизвика страхотен скандал в публичното пространство. И разби мита, че семейството на Бионсе е перфектно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар