София Лорен неостаряваща и днес

София Лорен неостаряваща и днес
5 (100%) 2 votes

Живата легенда неотразима и до днес

Легендарната актриса, която и до днес икона за жените по света София Лорен остави без дъх своите почитатели и поклонници. 79 – годишната звезда не пропуска да покаже, че и днес изглежда направо зашеметяващо.

Въпреки преклонната си възраст актрисата продължава да е сред най-красивите жени в света. „Направо ме изумява!“, „Как може да изглежда така на 80 години!“, пишат изумени фенове на легендата.

Тайната й за непреходната й красота е равновесието, което се стреми да поддържа в живота си. София ляга рано, става рано, прави гимнастика и задължително посещава градината си, за да се полюбува на цветята и да се зареди с енергия от тях.

София Лорен днес

София Лорен днес

Поддържа кожата си свежа и млада, като консумира много течности.

Носителката на „Оскар“ наскоро призна, че неотдавна е открила лесен начин бързо и ефективно да се разкраси преди снимки. Великата Лорен е гореща привърженичка на новия метод за подмладяване – мезотерапия – Той атакува както причините, така и щетите от остаряването на кожата.

И на 80 е неостаряваща

И на 80 е неостаряваща

Методът се използва, за да запазва еластичността на кожата и да подсили естествената й красота.

Но истината е, че не високотехнологичната медицина е причина за неостаряващата хубост на София Лорен. Жаждата й за живот, борческата й натура, любовта към семейството й и стремежът й за хармония са еликсирът, поддържащ актрисата вечно млада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар