София Лорен лъсна с пластики в Кан (Снимки)

София Лорен лъсна с пластики в Кан (Снимки)
5 (100%) 2 votes

София Лорен се съсипа с пластики

София Лорен потресе феновете си при появата си в Кан. Пластичните операции й придаваха неестествен и изкуствен вид. Лицето й бе застинало в гримаса, имитираща усмивка, но без чувства и емоция.

София Лорен се появи на Лазурния бряг като специален гост на 67—я филмов фестивал. Очакващите с нетърпение да я зърнат фенове останаха потресени от визията на любимката си. Безличен израз на лицето, имитиращ усмивка, неестествено опъната кожа, подчертани скули–всичко това веднага предизвика негативни коментари по външния вид на звездата. И дори елегантният стилен тоалет в червен цвят не можа да отклони стресираните погледи на присъстващите на церемонията.

Легендарната кинозвезда се появи в Кан придружена от Едуардо Понти–сина й от знаменития продуцент Карло Понти.

София Лорен неузнаваема в Кан

София Лорен неузнаваема в Кан

Тя успя да съчетае гостуването си като специален гост с провеждане на майсторски клас по време на кинофестивала. Много нейни почитатели с радост присъстваха на него и бяха впечатлени от признанията на София Лорен за развитието на собствената си кариера.

Легендата на киното май е лягала под ножа, мълвят във Франция

Легендата на киното май е лягала под ножа, мълвят във Франция

Но паралелно с възхищението си от актьорското майсторства на италианската звезда разочарованието от външния й неестествен вид бе огромно.sofiq 14 sofiq 13 sofiq 4 sofiq 3 sofiq 2

Моника Белучи пък лъсна състарена

Моника Белучи пък лъсна състарена

Не само прекалилата с пластики София Лорен стресира присъстващите. Красавиците Ума Търман и Моника Белучи също бяха попрекалили с манията си да заличат част от годинките си. И това им бе докарало доста изкуствена и леко стряскаща визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар