Снобарско! Виж как Халваджиян се фукат с банята си

Гласувайте за статията

Тази показност дразни потребителите в мрежата

 

Елегантно или не – всичко това, с което звездите прекаляват, успява да предизвика само подмятания в мрежата.

Банята на Кремена Халваджиян

Банята на Кремена Халваджиян

Известната фамилия Халваджиян вече си навлякоха гнева на потребителите, защото къщата им е по-скоро имение, а цялата тази показност явно дразни хората. Оказва се, че най-голяма гордост на Кремена и Магърдич е тяхната супер лъскава баня.

Не само домът им спира дъха на всеки, който го види, пише kliuki.bg. Снимките на Асен Балабанов показват една огромна, стилна и невероятна баня, също като в приказките. Просто ги вижте и сами се убедете! Интересното е, че Кремена и съпруга й имат отделни бани, а тази е предназначена единствено за дамата. Тук определено са вложени много средства, а помещението е много обширно и не е претруфено с излишни неща. Особено любопитен е стола в банята, който е осъвременен с малко боя, но е поне на половин век. Личи си, че Кремена е ценител и на старите вещи.

Дизайнерката е известна със своя ексцентричен вкус, но тук е заложила на изчистения интериор и по-семплото обзавеждане. Скъпотията, която се забелязва отдалеч обаче провокира редица коментари и мнозина считат всичко това за напълно излишно. Струва им се, че е снобарско и прекалено. В крайна сметка жилището, което обитаваме си е наша работа как ще направим и когато човек има възможности да си го позволи, резултатите са ето такива.

Вижте още снимки от дома на Халваджиян ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Снобарско! Виж как Халваджиян се фукат с банята си”

  1. Само като Ви, видя смешното сайтче и тъпите новини в който няма и капка достоверност ми се повдига…
    Поне изрежете сайта от снимките, та поне 1% от хората да Ви повярват, глупаци!

    Reply to this comment

Добавете коментар