Фейсбук разкри! Вижте ОЩЕ СНИМКИ на тризначките от бала им!

Гласувайте за статията

Тризначките били с елегантни черни рокли на бала, видяхме от Фейсбук

След като вчера Kliuki.net ви показа уникална снимка от абитуриентската вечер на тризначките, която бързо се превърна в хит в интернет пространството, днес отново ви показваме ексклузивни фотоси от празничната вечер от Фейсбук.

Фейсбук

Балът на тризначките – Фейсбук

Дамите, които взривиха България с умовете и държанието си, дори и не са си помислили, че само година след абитуриентската си вечер ще станат популярни в цялата страна. С какво? Няма значение, важното е да ги поздравяват видят ли ги на улицата.

Важен фактор в живота им се оказва Ники Кънчев, водещият на риалитито „Биг Брадър. Запознават се на стадиона в Банско, благодарение на известен журналист, който ги показва първи на обществеността. Благодарение на това те получават покана за участие в шоуто.

Не щеш ли и една от тях печели голямата награда. Представянето им в третия сезон им носи покана за „ВИП Брадър 2012“ и „Биг Брадър Ол старс“. За тяхно нещастие обаче, не получават нито една от двете награди.

Най-голяма полза от участието на горноджумайските моми има Надежда, която намери любовта в лицето на македонския модел Лестер. Всички помним моментите на близост между тях. Дори щяха да се обяснят в любов един на друг. Дори се разнесоха мълви, че македонецът я  е канил да живее с него, а тя стягала куфарите.

Вижте снимките им във Фейсбук.

Фейсбук

Красавиците на мама

Фейсбук

С черни рокли и елегантни бижута

С черни рокли и елегантни бижута

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар