Смях! Вижте как отслабна Андреа! (СНИМКА)

Гласувайте за статията

Певицата се втали изумително бързо само за няколко дена

Андреа се втали изумително бързо

Андреа се втали изумително бързо

Андреа за пореден път показа, че е запалена почитателка на фoтошопа. Певицата не веднъж е ставала за смях с обработването на снимките си. Последната й „дизайнерска“ намеса изкриви по брутален начин ръцете й, както kliuki.net писа преди време. Този път звездата се е доверила на професионалисти в тази област, за да бъде сигурна, че поредната и коригирана снимка няма да я превърне в обект на подигравки.

Това, което е пропуснала да предвиди е, че феновете й две седмици следяха отблизо изявите й в танцовото шоу „Денсинг Старс“. И много добре видяха килограмите, които стройната доскоро Андреа е качила. В интернет дори се появиха групи, в които потребителите молят Андреа да се вземе в ръце и да отслабне. И както се вижда от новата й снимка, звездата е послушала съвета им. Отслабнала е, но с помощта на фотошоп, смеят се зевзеци.

Действително, разликата във визията на певицата от преди няколко дена в предаването и новия й вид от снимката, е повече от фрапантна. Андреа обаче упорито отказва да признае очевидно, а именно, че е напълняла доста сериозно. Вместо това тя се нахвърли на камерите и операторите на шоуто, че техниката им не била достатъчно добра и я изкарвала дебела.

А вие какво мислите? Качила ли е Андреа килограми или всичко е зрителна измама?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар