Смях! Велина Лозанова плаши децата?! (ВИЖ)

Гласувайте за статията

Сестрата на Николета тръгна по стъпките й и вече е модел, но Велина Лозанова обра и негативите също като звездната си роднина

 

Велина Лозанова е почти копие на известната си сестра Николета.

Велина Лозанова тръгна по стъпките на сестра си - вече е модел!

Велина Лозанова тръгна по стъпките на сестра си – вече е модел!

Плейметката редовно взривява мрежата със своите снимки, въпреки че сега е далеч от родината си, но се оказа, че и Велина ги умее тези работи…

По-неприятното е, че тя също като близката си обра и негативите на вечните критикари, видя Kliuki.net. Какво му има според вас на момичето?! Някои казват, че направо плаши децата и най-малкото не стои добре, нито пък трябва да позира. Всеки има очи да види и нека сам да прецени, но форумите гърмят от жестоки коментари.

Визията й е досущ като тази на Николета

Визията й е досущ като тази на Николета

„Каква е тази бе, няма нужда от ново попълнение и излагации в стил Николета!”, „Направо няма никакви данни за подобна фотосесия, пълна излагация!”, „Иначе се докарала като НиЛо-то, карикатура направо!”, споделят по между си хейтъри.

Омразата, която се сипе върху силиконката, сега се излива право върху сестра й. Нали си е хубавичка като Николета и явно Велина е решила, че е настъпил момента и тя да изгрее като звезда. Е, засега е само нещо като манекенка и има честта да носи дрешки на известна марка, но никой не знае какво ще се случи във времето. Като нищо да я дръпнат от някое популярно мъжко списание и тогава ще видим кой кого и да не стане така, че да засенчи с формите си даже и любимата на Валери.

А вие как намирате тук сестричката Велина Лозанова?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Смях! Велина Лозанова плаши децата?! (ВИЖ)”

  1. Teodora Popova

    авг. 15. 2013

    Жена с приятно излъчване ,добро телосложение ,симпатично лице и според мен има данни за модел. Не намирам нищо провокиращо в тези снимки ,а колкото до приликата с Николета ,та те са сестри и е нормално да има такава.

    Reply to this comment

Добавете коментар