СМЯХ! Поредица от гафове на Наградите на Планета (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Снощната церемония по раздаването на наградите на телевизия Планета премина под знака на скандалите и гафовете.

Пайнер за поредна година раздаде годишните си награди. Доколко реални, доколко нагласени, победителите вече са факт. И тази година церемонията не мина без гафове и изцепки, а Камелия предизвика истински скандал с изказването си срещу Митко Пайнера от сцената. Нейното появяване несъмнено беше един от най-големите гафове, допуснати от организаторите. Певицата излезе по пантофи и домашен халат и открито оплю шефа си. Андреа пък не й остана длъжна и в ефир и заяви да спре да приказва глупости.

На фона на грандиозния скандал, който се заформя, изцепките на останалите изпълнители някак се загубиха. А сред тях също имаше такива, заслужаващи внимание. Кали буквално смълча залата с изказването си „Благодаря ти, мамо, че се преби“. Певицата, която получи приз за „Най-добъr баладичен хит“ за песента „Недей, сърце“ се изцепи колко е благодарна на родителката си задето е паднала и си е ударила главата. Този инцидент бил повлиял създаването на самата песен.

Галена също шашна с изказване. При връчването на Преслава на наградата за „Посланик на българската музика зад граница“ тя изкоментира, че веднъж да се случи и тя да не вземе награда. Присъстващите усетиха скрита злоба и завист в гласа й към доста по-популярната й колежка.

Малина не остана по-назад в издънките. Обичайно за нея, певицата пееше на плейбек. Само дето от време на време май забравяше за това, тъй като насочваше микрофона към публиката докато плейбекът продължаваше да си върви.

Също като нея, Мария беше заложила на плейбека за изпълнението си. Катастрофалното в случая беше, че на моменти гаджето на Християн Гущеров забравяше да си отворя устата. Зрители коментират, че сигурно наблъсканите със силикон джуки са й тежали и затова.

Вижте видеото с изцепката на Кали и споделете с нас и за други гафове, за които се сещате от снощната церемония.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар