Смях! Емануела показа колко й е акълът в нова игра на ТВ7

Гласувайте за статията

Певицата Емануела, която участва в „Къртицата”, имаше шанс да блесне интелектуално и в новата игра на ТВ7 „Съблечи си късмета”

 

Доскоро в „Къртицата” Емануела разправяше как не всеки е природно интелигентен и няколко пъти подчерта, че не може да се сравнява с другата заселничка Марияна…

Лицето на Емануела се изкриви от "сложните" въпроси

Лицето на Емануела се изкриви от „сложните“ въпроси

Скандалът се разрази в „Къртицата” и хилядите зрители на предаването станаха свидетели на резила на двете дами. Певицата особено разяри феновете пред екрана, защото се държеше просташки и не спираше да обижда съперничката си. После обаче двете се сдобриха и изведнъж си станаха дружки.

А сега дойде време, в което цяла България най-после разбра колко й е акълът на самата Емануела. Тя беше поканена да участва в първото издание на новата игра по ТВ 7 „Съблечи си късмета”. От всички въпроси, които й бяха зададени, тя успя да отговори само на два, но въпреки това лапна близо 9 бона от шоуто.

Нищо, че се издъни, защото накрая Емануела грабна почти 9 бона

Нищо, че се издъни, защото накрая Емануела грабна почти 9 бона

Една от „най-сложните” питанки за звездата се оказа тази коя е официалната азбука в Европейския съюз. При вида на изредените варианти, Емануела започна да прави странни физиономии и повика на помощ колежката си Джина Стоева. И това не беше достатъчно, защото двете стигнаха до извода, че само латиницата е азбуката в ЕС, а трябваше да посочат също гръцката и кирилицата. Емануела се заоправдава, че не е много наясно с нещата и с усмивка на лице се измъкна от гафа си и продължи до края.

Вижте още как се представи Емануела във видеото ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар