Смешни снимки от руската мрежа – виж безподобни изцепки!

Смешни снимки от руската мрежа – виж безподобни изцепки!
5 (100%) 1 vote

Смешни снимки наводняват руската социална мрежа и сайтовете, родната конкуренция бледнее

Нашите смешни снимки трудно могат да задминат тази жестока конкуренция, която се шири в руската мрежа.

смешни снимки

Е, какво пък, не съм ли готина в тази локва?!

Kliuki.net публикува кадрите с предупреждение, че може да не успеете да сдържите сълзите си от безумните гледки. Е, добре че ще са от радост – в такъв случай гледайте на ваша отговорност и не му мислете!

Наистина някои хора са родени, за да се излагат, категорични са потребителите. Подобна галерия може да остави всеки без думи, но нали знаете, че в сайтовете за запознанства и платформите подобни изцепки са задължителни.

Даже се надпреварват кой от кой да измисли по-оригинална щуротия.

смешни снимки

Новите кифли са момчетата – шок и ужас!

Притеснителното е при момчетата, които са взели да засенчват дамските кифли. Тук се питаме как и с какви очи ги приемат бащите им…, но отговорите си остават неясни, просто цъкаме с език на тези смешни снимки.

Вероятно семействата на децата-герои в статията са далеч от реалността им. Едва ли имат понятие какво се случва в профилите им, подозират потресени родители. Разбира се, срещат се и по-възрастни представители, уж на разумното поколение, а примерът им е обезсърчаващ, писа изданието hotnews.bg.

Само гениалните мозъци могат да стигнат до такива идеи и да ги претворят наистина, че да могат да се похвалят в нета. Сигурно целят някаква реакция в отсрещния, но каква по-точно би могла да бъде тя, освен подигравки и унижение.

С този феномен във виртуала стигаме до извода, че явно има много на брой мазохисти, които обожават да ги подмятат и сочат с пръст.

Излиза, че най-важното е да съумееш да привлечеш вниманието, пък ако ще цената да е болезнена или да се разиграва при особено мръсни условия…

Както е в случая с момичето в локвата. Честито, тя успя!

Вижте сами ужасно смешни снимки от руската мрежа!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Смешни снимки от руската мрежа – виж безподобни изцепки!”

  1. Почти като при нас, ама още по-така! 😉

    Reply to this comment

Добавете коментар