Смешни снимки, които ни объркаха представите – скоро и у нас!

Гласувайте за статията

Тези смешни снимки несъмнено могат да предизвикат недоумение, но това е реалността в Америка

Тези смешни снимки определено ще ви накарат да се чудите къде се намирате…

Спокойно, засега това е реалността от Америка, но скоро и нас ни очаква същото, тъй като ценностната система е такава, убедени са потребителите в нета. Kliuki.net се налага да спести някои неудобни кадри, тъй като изцепките се оказаха особено нецензурни.

Но в метрото на Ню Йорк може да се сблъскате с всичко. Даже и с дама, която си е свалила гащите напълно. Все пак да оставим нежните създания за малко настрана и да зърнем какви ги върши така нареченият силен пол.

Покъртителна гледка наистина!

Не забравяйте, че модата е такава – мъжете не са това, което бяха, совите не са, това което са. Не е изключение да научите, че те си скубят космите по краката, носят къси поли, гримират се, боядисват си косите…

смешни снимки

Такава е модата бре, хора?! Какво като съм мъж, готин съм отвсякъде!

И ако смятате, че всичко спира до тук…?! Много сте грешали и в това ще се убедите, когато се “насладите” на изумителните фотоси.

Публикуваните смешни снимки не са никакъв прецедент, напротив – такива биха могли да бъдат открити в изобилие. И по-забавното е, че дори зрели хора не се свенят да разхождат тази си визия в обществения транспорт. Де да бяха тръгнали на карнавал или пък на Хелоуин…

смешни снимки

Това, че съм на възраст, не ме прави по-малко щур от вас – костюмчето е върхът, нали?!

В крайна сметка живеем в свободен свят, всеки трябва да се облича и докарва, както му харесва на него. Кога, ако не в една златна възраст, може да станеш за резил, така че дълго да ти държи влага?!

Вижте сами тези смешни снимки и преценете!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар