Смъртта на Ранвир и Садна от Цветовете на любовта изтече в нета

Смъртта на Ранвир и Садна от Цветовете на любовта изтече в нета
4.6 (92%) 5 votes

Цветовете на любовта ще разплаче зрителите на финала, смъртта на Ранвир изтече в нета

Смъртта на Ранвир изтече в нета! Снимки от последните епизоди на сериала Цветовете на любовта се появиха в мрежата.  Eдна от най-драматичните сцени в сериала е моментът, когато Ранвир умира в обятията на Рангини. И с последни сили я моли да се ожени отново, за да не остане сама.

Историята на двама братя, влюбени в две братовчедки, разтопи феновете в цял свят. Романтичната приказка за любовта на Алек и Садна мина през куп изпитания. Тя преживя болестта му, възстановяването и отхвърлянето му, докато накрая се сдобриха. Алек и Садна се сдобиха с дъщеричка, а малко след това тя бе жестоко убита.

Смъртта на Ранвир изтече в нета

Смъртта на Ранвир изтече в нета

Същата съдба спохожда и Ранвир, който при инцидент е затрупан от скали. С последни сили той моли най-добрия си приятел да се погрижи за съпругата му Рангини, а след това издъхва в ръцете й в болницата му. Тя страда дълго, но се подчинява на последната му воля. Алек пък полудява от скръб, но после се оправя и се жени отново.

Цветовете на любовта завършва направо трагично

Цветовете на любовта завършва направо трагично

Причината за драматичния финал на Цветовете на любовта е решението на Сара Кхан и Киншук Махаджан да напуснат. И двамата получават предложения за главни роли в нови сериали, които се оказват по-интересни за тях. Освен това след няколко години снимки звездите буквално се чувстват изчерпани и признават, че имат нужда да сменят персонажа.ranvir 10 ranvir 3 ranvir

„За мен да играя всеки ден Ранвир в продължение на години беше огромно изпитание“, споделя Киншук. Сара Кхан си признава, че й е писнало да бъде срамежливата Садна и след години влизане в един и същ образ, накрая просто е имала нужда да смени сериала. „В един момент усетих, че съм на път да намразя героинята си. Всички я обичаха, но да бъда нея всеки ден, в продължение на три-четири години се оказа повече, отколкото мога да понеса.“, откровена е актрисата за чиито характер се носят легенди сред колегите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Смъртта на Ранвир и Садна от Цветовете на любовта изтече в нета”

  1. Sevdelina Nikolova

    сеп. 12. 2014

    It is Sara Khan is right; /

    Reply to this comment

Добавете коментар