Смъртта на Пол Уокър запечатана на камера

Смъртта на Пол Уокър запечатана на камера
2 (40%) 1 vote

Видеокамера от намираща се в близост сграда е запечатала как Поршето, в което се вози звездата, избухва в пламъци

Видеокамера е запечатала ужасяващата катастрофа, в която загина Пол Уокър. Камерата, разположена на намираща се в близост до инцидента сграда, е заснела как Поршето, в което е бил актьорът, избухва в пламъци. По време на инцидента, за късмет, наоколо не е имало други автомобили и се е избегнала още по-голяма трагедия.

Камери са запечатали експлозията, в която загина Пол Уокър

Камери са запечатали експлозията, в която загина Пол Уокър

Само за секунди след експлозията на мястото се събират десетки коли и хора, опитващи се да потушат пламъците. Очевидец, намиращ се на мястото на инцидента, разказва, че експлозията е била толкова оглушителна, че част от прозорците на сградите са се изпочупили, предават от Daily Mail. Шерифът на Лос Анджелис сержант Ричард Коен опроверга и появилите се слухове, че Роджър и Пол са си правели гонка с друг автомобил и затова са катастрофирали. „В тези твърдения няма грам истина“, обяви Коен.

Информацията за гонката се появи след като стана ясно, че мястото, на което Пол и приятелят му катастрофираха, е популярно място за организиране на състезания с бързи автомобили. Припомняме ви, че Пол Уокър загина именно след като се блъсна с много висока скорост в уличен стълб, а след това и в дърво. Зад волана на фаталното Порше е бил приятелят на звездата – бившият автомобилен състезател Роджър Родас.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар