Смъртта на Пол Уокър – основна тема и на Оскари 2014 (Снимки)

Смъртта на Пол Уокър – основна тема и на Оскари 2014 (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Пол Уокър загина трагично в края на ноември, колегите му все още си спомнят със сълзи за него

Пол Уокър загина трагично в ужасяваща катастрофа в края на ноември миналата година. Колегите му обаче все още не са го забравили и споменът за него предизвиква сълзи в очите на повечето звезди в Холивуд. Точно заради това на церемонията по раздаването на наградите Оскар снощи организаторите бяха отделили специално време, в което да почетат както паметта на Пол Уокър, така и да отбележат и загубата на други емблематични за гилдията лица, напуснали този свят през 2013.

Пол Уокър

Пол Уокър

В специално видео, което беше излъчено в залата на церемонията, бяха събрани някои от най-запомнящите се моменти както от кариерата на Пол Уокър, така и на Филип Сиймур Хофман, Кори Монтейт, Джеймс Гандолфини, Питър О’Тул, Шърли Темпъл и Ричард Грифитс, които също ни напуснаха през изминалата година. Естествено, възпоменателното клипче започна с лицето на усмихнатия Пол Уокър, чиято ужасяваща и трагична смърт потресе света.

Припомняме ви, че звездата от „Бързи и яростни“ загина на 30 ноември след като Поршето, в което се возеше, се заби в дърво и избухна в пламъци. Пол Уокър загина на място.

След края на видеото на церемонията снощи, певицата Бети Мидлър изпя прочувственото парче „Вятър в крилете ми“, с което изправи на крака залата и отдаде за пореден път почитта както на Пол Уокър, така и на останалите му колеги, които вече не са между живите.

Вижте във видеото изпълнението на Бети Мидлър в памет на Пол Уокър и колегите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар