Смърт и сълзи на финала на Една любовна история (Видео)

Смърт и сълзи на финала на Една любовна история (Видео)
5 (100%) 1 vote

Смърт и драма на финала на Една любовна история, Коркут и Толга умират

Смърт и сълзи на финала на Една любовна история ще видят зрителите тази вечер. Развръзката е повече от драматична и напълно в духа на турските сапунки. Любов и отмъщение ще видят зрителите, както и много сълзи. Вадете кърпичките, тъй като любовта на Джейлян и Коркут няма да завърши щастливо.

Подтикван от Толга и Дженет, Йълмаз задушава Коркут след операцията. Докато той е в болницата, Толга се среща с истинската си майка и научава, че Мендух е и негов баща и двамата с Коркут са полубратя. Разкаян, той се обажда на Гюнюл, за да й разкрие истината за децата й. Той я предупреждава за опасността срещу Коркут и я моли да спаси брат му. Майка му хуква към болницата, но стига прекалено късно. Мендух също научава, че Коркут е истинският му син и се впуска да го спасява, но закъснява фатално. За отмъщение обаче той застрелва Йълмаз.

Трагичен финал в Една любовна история

Трагичен финал в Една любовна история

Междувременно Джейлян разбира, че очаква син. Коркут обаче не научава истината, че ще става баща на момче. На финала двамата братя са погребани един до друг, а Джейлян води сина си, на гроба на Коркут, представяйки си, че ги гледа от небето.final 2

Причината за драматичния финал на сериала е изцяло решение на продуцентите и сценаристите, разказват от екипа. Когато стартирали проекта Една любовна история, не предполагали, че ще пожъне толкова голям интерес. Историята за „Принца и просяка“ на Марк Твен обаче за пореден път успя да завладее аудиторията. А и с романтичната история вплетена в нея, сериалът предизвика невиждан фурор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Смърт и сълзи на финала на Една любовна история (Видео)”

 1. Милена

  авг. 16. 2014

  Не е неочаквано и не е по решение на сценаристите! Този сериал е римейк на суперуспешния корейски сериал от 2004 г. „Sorry, I love you“.
  Там умират не само двамата мъже-главни герои, но и едно от момичетата.

  Reply to this comment
 2. maria cheburakova

  авг. 17. 2014

  впечатлена съм от играта та актьорите. Този Тургут Али ще запомня и ще му се радвам всеки път когато го видя на екрана.Мисля че е достоен за голямото кино.
  Останалите актьори също запленяват, най-вече Джелем и сестричката на Тургут, тя е изумителна в тази си роля
  Не споделям идеята на сценариста за този фатален край, той предава мелодраматичен и сълзлив отенък на филма. Мисля, че един жизнерадостен и пълен с младежка страст финал щеше да даде по-висока оценка на сериала
  Аз съм писателка /вж инвтернет/ имам новела на подобна тема, но с оптимисктичен крайл Бих искала да се запозная с сценариста, за да му изпратя моята новела „Грехове“

  Reply to this comment

Добавете коментар