След раздялата Лора Караджова съсипана и погрозняла! (СНИМКИ)

След раздялата Лора Караджова съсипана и погрозняла! (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Певицата шашна феновете със закърпен чорапогащник

Певицата потресе всички със скъсания си чорапогащник

Певицата потресе всички със скъсания си чорапогащник

Една от първите публични изяви на Лора Караджова след като официално стана ясно, че с Део са се разделили, беше очаквана с огромно нетърпение от феновете й. Въпреки, че двамата упорито се опитваха да скрият, в крайна сметка стана ясно, че осемгодишната им връзка е приключила и май блондинът е бил този, който е сложил край. Унижението за Лора е двойно по-голямо, тъй като стана ясно, че Део доста бързо й е намерил заместничка в лицето на партньорката си в „Денсинг Старс“ Елена и във всеки епизод на шоуто не спира да се набляга на любовта им и колко са щастливи заедно.

Изглежда очевидното им щастие се отразява изключително зле на певицата. Гостите на заведението, където Лора имаше участие, бяха потресени от външния й вид. Според феновете певицата е ужасно погрозняла. „Ужасно е отслабнала, направо не прилича на себе си“, коментират ужасени феновете.

Това обаче, което наистина шашна всички, беше скъсания чорапогащник за звездата. На задната част на крака й ясно си личеше мястото, къде е била дупката и Лора я е зашила. „Какво се случва, няма пари да си купи едни чорапогащи ли?“, потресени си гостите на заведението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар