След новина на Клюки.нет Николета избухна: Не си правим пиар с онкоболни!

След новина на Клюки.нет Николета избухна: Не си правим пиар с онкоболни!
5 (100%) 1 vote

Тв водещата бясна заради критиките срещу Валери Божинов

Николета Лозанова е бясна след статия на Клюки.нет относно отказа на Валери Божинов да вземе участие в кампания в подкрепа на онкоболни деца. Футболистът отказа да се снима благотворително, а причините за това остават засега неизвестни.

Според някои една от причините е липсата на хонорар за участие от кампанията, но в отговора си Николета посочва съвсем друга причина. Плеймейтката сподели на страницата си в социалната мрежа статията с отговор под нея, че Валери е отказал да се снима, тъй като не е искал жестът му да се тълкува като опит за пиар.

Николета бясна от критиките към Божинов

Николета бясна от критиките към Божинов

Съпругата на Божинов заяви, че със съпруга й не са безчувствени към страданието на болните и вече няколко пъти футболистът е взимал участие в подобни кампании. Според Лозанова обаче подобни жестове не се възприемали като повод за похвала, а като причина отново да ги упрекнат и да им се подиграят. С изказването си моделката припомни и как Валери преди два месеца спаси човешки живот в столичен магазин.

Плеймейтката официално се обясни в социалната мрежа

Плеймейтката официално отговори в социалната мрежа

Както Клюки.нет писа, в публичното пространство се появи информация, че Валери Божинов е отказал да вземе участие в кампания, в подкрепа на онкоболни деца. Инициативата е организирана от фотографката Весела Каймаканова, която отправи молба за участие в благотворителната фотосесия и към мис България 1996 Жени Калканджиева, звездата от „Под прикритие“ Мариан Вълев—Куката, футболната легенда Христо Стоичков и европейския шампион по бокс Кубрат Пулев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “След новина на Клюки.нет Николета избухна: Не си правим пиар с онкоболни!”

  1. Дида

    ян. 08. 2014

    Оооооо, айде стига моля ви. Не са я поканили тази пача с него да се снима и и от злоба не е пуснала и него….били си правили хората пр с болните……..тия ги разказвай на някой друг….ние в БГ ви знаем що за стока сте, ако е да те заведат на почивка набързо ще отидеш и ще потрошиш маса пари за пр ;)ей празноглава жена тъпо, тъпо чак кухо!!!!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар