Слави унижи Росен Петров в ефир заради спасеното семейство!

Слави унижи Росен Петров в ефир заради спасеното семейство!
1 (20%) 1 vote

Слави Трифонов се подигра на героичната постъпка на Росен Петров, като публично го иронизира в шоуто си

Слави

Слави унижи Росен Петров публично заради спасените майка и дете

Слави унижи по много долен начин Росен Петров в ефир заради спасеното семейство от водещия на „Нека говорят“. Във вечерното си шоу в сряда Слави буквално се подигра с подвига на бившия си колега и най-добър приятел, иронизирайки постъпката му, писаха първи колегите от Kliuki.ws.

Припомняме, че по-рано тази седмица Росен Петров стана неволен свидетел на ужасяващ пътен инцидент, в който невнимателен шофьор помете майка и 3-годишното й дете на пешеходката пътека. Тв водещият реагирал моментално, като изскочил от возилото си и оказал първа помощ на семейството. Уплашена, жената не пожелала да се качи в колата на невнимателния шофьор, за да я откара в болница.

Затова Росен Петров им предложил помощта си и лично ги откарал в Пирогов. Историята бързо се разпространи в интернет и масово потребителите аплодираха човечното отношение на тв водещия.

Но не и Слави Трифонов! Той прояви грозен сарказъм в шоуто си, като се обърна към един от колегите си с думите: „Иване, ти като помогна на онзи скитник днес и го заведе в болницата, защо не се обади в редакцията на бТВ да го отразят?!“.

Още като се разчу за спасената майка и дете, Росен Петров държеше да подчертае, че не смята постъпката си за героизъм: Направих каквото трябваше. А от думите на Слави излиза, че бившият му колега е искал да си направи реклама и да се изтъкне.

Вие одобрявате ли изцепката на Слави?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар