Слави Трифонов в риск – виж как ще го дискредитират и свалят от екран завинаги!

Слави Трифонов в риск – виж как ще го дискредитират и свалят от екран завинаги!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов все му се клати столът, но ако наистина му спретнат такъв компромат, мястото му ще изстине завинаги

 

Слави Трифонов е в риск от това да бъде дискредитиран и свален от екран завинаги, научи Kliuki.net!

Водещият от години е наясно, че е бил обект на подслушване, получавал е достатъчно сигнали в тази посока, потвърди самият той в предаването си, писа изданието lifestyle.bg.

Слави Трифонов е в риск, той е подслушван и са му готвили дискредитация

Слави Трифонов е в риск, той е подслушван и са му готвили дискредитация

Това се е случвало по време на Иван Костов и на Бойко Борисов. Тогава спецслужбите са го взели на мушка, по неизвестни причини. Докато шеф на разузнавателната служба е бил Атанас Атанасов, Слави бил уведомен лично, че му готвят провокация.

Разговорът се провел във фитнес с непознат, който го предупредил, че ще му подхвърлят дрога в колата, за да го изкарат наркоман. Слави Трифонов не знаел какъв е този човек, но той му се представил като предишен служител на МВР.

Според неофициален списък, Слави Трифонов наистина е бил записван, но той няма намерение да предприема никакви мерки, нито да подава жалби. Дългия е убеден, че тази работа трябва да се свърши от държавата и той няма да предяви иск.

По думите му обаче, Цветан Цветанов трябва да отговаря за подобни заповеди, които е издавал, ако това бъде доказано със сигурност. Понеже се е съмнявал, че са го слушали, докато ГЕРБ са управлявали, Слави се пошегува, че редовно отправял разни намеци по телефона.

„Споменавах, че съм спал с жените им на тези, които подслушват!”, изцепи се Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар