Слави Трифонов скочи срещу „Под прикритие” – иска глоба за тях!

Слави Трифонов скочи срещу „Под прикритие” – иска глоба за тях!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов скочи срещу „Под прикритие” и настоява да бъдат глобени заради цинизмите

 

Слави Трифонов е бесен, защото е бил глобен за цинизми от СЕМ, а никой не забелязва тези в „Под прикритие”.

Слави Трифонов скочи срещу "Под прикритие"

Слави Трифонов скочи срещу „Под прикритие“

Той скочи срещу продуцентите на сериала и настоява да се вземат мерки, а не отговорните да си затварят очите, писа изданието lifestyle.bg.

Сцените в кримката определено взеха да стават повече от вулгарни, с което сценаристите се опитват да впечатлят зрителите. За сметка на това обаче, сюжетът е повече от кух, както вече Kliuki.net обобщи мнението на феновете.

Дългия дори е изпратил официално писмо до доц. Георги Лозанов, съобщи Труд. Водещият се закани, че няма да остави нещата така, а ще иска органите да си свършат работата. Шефът на СЕМ уверява, че ще направи нужната проверка на втори епизод на „Под прикритие”, но позицията му засега е, че все пак става дума за филм, докато при Слави Трифонов е недопустимо да вървят подобни реплики в токшоу.

Възмутени нашенци пред екрана също са се жалвали и затова казусът ще бъде на дневен ред за медийните надзорници. „Под прикритие” върви в час, в който няма как децата да са си легнали, въпреки предупреждението, че не се препоръчва за лица под 16 години.

Санкциите при такива нарушения достигат до 30 хиляди лева.

А вие съгласни ли сте с реакцията на Слави Трифонов?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар