Слави Трифонов подготвя сензационно предаване с половинката на Бербатов

Гласувайте за статията

Популярният водещ не спира да ни изненадва с новите си проекти и идеи. Сега ни готви сензационно предаване с участието на половинката на Бербатов Елена, която не била много сигурна дали ще участва, но Слави не се предава и ще продължава да я “обработва”. Опитите на най-известния водещ да запази рейтинга на шоуто си, са похвални. За Слави няма невъзможни неща, нито недостъпни гости, той използва всякакви средства, за да убеди въпросните известни личности да участват в предаването му. Решението за това не е лесно, защото Слави е труден събеседник, който те държи под напрежение до края на шоуто. Никога не знаеш какъв въпрос ще ти зададе и коя тема ще засегне.

А Слави не спира да търси сензация и да провокира зрителите. На тези му качества се дължи и големият му успех, вече толкова години в родния ефир. Слави разчита на посещението на семейство Бербатови в България след месец, когато се надява да включи Елена в шоуто си, за да се похвали с участието й, което е новост за медийното пространство. Елена не е от типичните футболни съпруги, които с радост раздават автографи, ако има кой да им поиска, разбира се. Тя се пази далеч от прожекторите на фотографите, за разлика от мъжа си, който стана редовен в различните тв реклами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Слави Трифонов подготвя сензационно предаване с половинката на Бербатов”

  1. Lorraine

    мар. 10. 2017

    These pieces really set a standard in the insytdru.

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Слави Трифонов се бъзика с Николета - 26.04.2011

    […] Слави също не остана по-назад и представи Николета Лозанова като жената, съсипваща кариерата на всеки един футболист. Как ли е приела всичко това “истинската” плеймейтка, можем само да гадаем. Етикети:Виктор Калев, Мис Плеймейт, Николета Лозанова, плеймейтка, Слави Трифонов […]

Добавете коментар