Слави Трифонов бесен на Николета! Плеймейтката го прецака

Гласувайте за статията

Николета обещала на Слави Трифонов да се премести под неговата шапка, а в крайна сметка подписала тайно

Слави Трифонов

Слави Трифонов бесен на Николета

Слави Трифонов е бесен на Николета Лозанова, коментират в кулоарите на бТВ. Плеймейтката е прецакала гологлавия продуцент, подписвайки тайно договор с телевизията.

Както стана ясно, Николета ще води предаването си вече в бТВ. Дългия обаче се пазарял то да е под неговата шапка, съобщи Всеки ден, цитиран от HotArena.net.

В началото Николета Лозанова била доста склонна да приеме офертата му, научи Kliuki.net от сигурни източници. В последствие обаче размислила, заради слухове, че Слави Трифонов все повече губи позициите си като продуцент на медийния пазар.

Плеймейткта пък вече изигра един рисков ход, като се премести в бТВ на много по-ниска заплата от тази в TV7.

В крайна сметка Иван и Андрей заедно с Николета подписали тайно договора с новата телевизия, като я отмъкнали под носа на Слави Трифонов.

Запознати коментират, че Дългия не можел да се побере в кожата си заради трансфера на Лозанова. Съпругата на Валери Божинов не само щеше да му донесе сигурен рейтинг, но и гарантирано щеше да го изстреля в облаците, където не е бил от години.

За сметка на това, сега „Шоуто на Слави“ ще падне още по-надолу в класациите по гледаемост. Николета вече издуха едно дългогодишно и емблематично предаване от Нова тв – това на Венета Райкова. Въпрос на време е да започнат да окапват и тези в бТВ. А шоуто на Слави Трифонов отдавна върви към края си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар