Слави сменя Дарина Павлова с Филип Киркоров (Още за трансфера)

Слави сменя Дарина Павлова с Филип Киркоров (Още за трансфера)
5 (100%) 1 vote

Слави сменя Дарина Павлова с Филип Киркоров в „България търси талант“

Слави Трифонов прави звезден трансфер в „България търси талант“. Шоуменът търси световноизвестни звезди, които да вземат участие в предаването му. След като Дарина Павлова отказа на поканата да участва в журито на шоуто за таланти, заради претоварена програма, на нейно място бе избран Филип Киркоров.

Руската естрадна звезда с български корени е сред близките приятели на Трифонов и може и да приеме предложението. Но не заради пари, а заради приятелството с Дългия. И въпреки че Слави е готов да брои голям хонорар за участието му, то Киркоров е доволен да изчисти имиджа си с няколко телевизионни изяви.

Изпълнителят бе обвинен в данъчни нарушения и по тази причина често идва в София. Освен това преди две години купи апартамента на Слави, който Дългия държеше на морето.

Слави кани Филип Киркоров в "България търси талант"?

Слави кани Филип Киркоров в „България търси талант“?

Освен Филип Киркоров, сред потенциалните съдии тази година са Асен Блатечки, Глория и Петя Буюклиева. Примата на поп фолка вече е била съдия в музикално риалити и доказа, че може наистина да бъде голям професионалист, когато става въпрос за подобни формати.

Любопитно ще бъде да се види, как ще се справи Петя Буюклиева като съдия, след като веднъж вече бе от другата страна в музикално риалити. Говори се, че скандалната певица също е получила покана за участие, а влизането й в шоуто ще гарантира наистина голям интерес, най-малкото заради колоритните й коментари.

Под въпрос остава участието на Есил Дюран в конкурса. Говори се, че изпълнителката е намалила офертата си, само и само да влезе отново в съдийската четворка. Засега обаче не е потвърдено, че ще участва, нито като гост — съдия, нито като постоянно жури.

Ваня Цветкова тази година няма да бъде в журито, тъй като замина за Америка. Любен Дилов също е ангажиран с други задачи и е малко вероятно да гастролира в ефир. Заговори се обаче, че сам Слави ще седне на съдийския стол, за да оценя талантите. Дали водещия ще се нареди редом с Асен Блатечки и Филип Киркоров, можем само да предполагаме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар