Слави с уникален жест към Симона, настани я в дома си!

Слави с уникален жест към Симона, настани я в дома си!
5 (100%) 1 vote

Слави накара всички да ахнат след жеста към Симона

Слави Трифонов остави публиката без думи. Дългият направи толкова щедър жест към Симона Иванова, че дори и отявлените му антифенове останаха с отворени уста. Според последните слухове в шоуто, Трифонов прави истински чудеса от щедрост, вдъхновен от Крисия и Симона.

След като помогнал на семейството на Крисия да намери удобен дом в столицата, който да закупят, Слави се притекъл на помощ и на другата си фаворитка Симона Иванова. Предвид деликатното финансово състояние на семейството, той предложил едва ли не, да ги настани в дома си, пише „ПИК“.

Симона трогна Слави, той смая с щедър жест към нея

Симона трогна Слави, той смая с щедър жест към нея

След като пое разходите по престоя на децата в столичен хотел, докато се състезават в шоуто, Слави им помага да установят в столицата за постоянно. Семейството на Симона дори получило шанс да се настани напълно безплатно в апартамент на фирмата на Слави в столичния кв. „Младост“. Жилището било напълно свободно и Трифонов го предложил напълно безвъзмездно на семейство на Симона. Жестът му смаял дори колегите му от предаването, които не очаквали подобни неща от него.

Малката чаровница успя да спечели сърцето на Дългия

Малката чаровница успя да спечели сърцето на Дългия

Сред екипа се говори, че малките участнички са повлияли изключително силно на Слави. Откакто са в предаването Дългия станал по-ведър, по-весел и вече не заяждал постоянно в ефир. Освен това за първи път той не сдържал сълзите си по време на изпълнение на Симона. И докато чаровницата изпълнявала „Един неразделен клас“, той се разплакал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар