Слави плаща 100 000 лева за короната на „Мис България“?

Гласувайте за статията

Шоуменът плаща цяло състояние за короната на Звезделина

Слави Трифонов уреди морското си гадже с короната на Мис България, твърди актуалната клюка. Шоуменът платил цяло състояние, за да види Звезделина Иванова победителка във формата.

Слави плаща 100 бона за короната на Звезделина?

Слави плаща 100 бона за короната на Звезделина?

Говори се, че сумата, която Трифонов е платил за приза е от порядъка на 100 000 лева. Същата сума бе посочена преди години и от Александър Бередин, който твърдеше, че е купил приза на съпругата си Антония Петрова.

Състезанието, което започва тази вечер от 21 часа, ще събере на едно място 18 претендентки за титлата. Сред финалистките успя да се намърда и Звезделина Иванова, пише електронното издание hotarena.net.

Скандалната брюнетка, която нашумя покрай аферите си със Слави и Ники Михайлов, вече се гласи за новата мис България. Титлата й била обещана от самия Слави, който й обещал, че ще я изстреля напред в надпреварата, дори ако трябва да даде подкуп.

Тази година обаче, освен обичайната подготовка за конкурса, участничките ще бъдат подложени на сериозни изпитния. Те ще участват в своеобразна версия на „Къртицата“, където не само ще демонстрират красота, но и висок дух, умение да се справят с интригите, изолацията, а също така ще покажат и характер на публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар