Слави и Преслава имат тайна връзка?

Гласувайте за статията

Гологлавият водещ и певицата са завързали любовен роман под носа на дългогодишната приятелка на Слави

Отношенията между водещия и певицата май надхвърлят професионалните

Отношенията между водещия и певицата май надхвърлят професионалните

От екипът на предаването шушукат, че Слави е влюбен до уши в Преслава, като дори обмислял да се раздели с танцьорката от „Магаданс“ Мартина заради нея. Водещият непрестанно обикалял около певицата и не спирал да й засвидетелства вниманието си с комплименти и малки жестове на внимание, видяха от HotArena. Двамата дори били изловени на романтична вечеря като обяснението на Дългия било, че обсъждат нейно предстоящо гостуване в шоуто му. Близки до водещия твърдят, че Слави не спирал да повтаря колко е впечатлен от начина на обличане и поведение на Преслава. Нещо повече, той не пестял комплиментите си за певицата дори и в присъствието на дългогодишната си приятелка Мартина.

Ако слуховете за интимна връзка между двамата се потвърдят, феновете най-накрая ще получат отговор на въпроса защо тази година Преслава е жури в Гласът на България.

Припомняме ви, че шоуто за певци, което е продукция на фирмата на Слави, тази година отнася доста критики именно заради избора на Преслава за жури. Надменното поведение, което певицата демонстрира не само към участниците, но и към колегите си, все повече дразни зрителите и те се питат с какво тя заслужи да замести всенародната любимка Ивана. Изглежда, че заслугите й са на интимния фронт, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар