Слави и Мартина заснети в скъп ресторант! Дългия й целува ръка (Папарашко ВИДЕО)

Уникални кадри на Дългия с Мартина взривиха мрежата

Уникално видео със Слави Трифонов и Мартина се появи в мрежата. Дългия заведе приятелката си на обяд в суперскъпарски ресторант в София. Докато сладко похапваха в компанията на приятелка, Слави не спря да целува ръка на любимката си.

Видеото предизвика истински фурор и накара мнозина да ахнат. Очевидно Слави е невероятно влюбен в приятелката си, щом си позволява да флиртува така с нея.

Сцената се разигра в най-елитния столичен ресторант, където клиент на заведението случайно засече шоумена. Слави строго пази личния си живот в тайна и избягва да демонстрира близките си отношения с Мартина.

Хванаха Слави на любовен обяд с Мартина
Хванаха Слави на любовен обяд с Мартина

За първи път Дългия бе засечен да изразява публично чувствата си към любимата си балерина. Танцьорката от години е приятелка на Трифонов, но такъв откровен израз на любов към нея Слави никога не бе проявявал досега, пише електронното издание hotarena.net, цитирайки pik.bg.

Дългия е влюбен до уши
Дългия е влюбен до уши

Мястото се посещава единствено от изключително заможни бизнесмени, политици и дипломати. Въпреки това за романтичния си обяд Слави и Мартина бяха избрали по-небрежен стил, появявайки се с еднакви черни якета.slavi 8

Според запознати Трифонов и Мартина са били в компанията на един от сценаристите на шоуто Тошко Йорданов. Двойката често излиза в компанията на колеги и познати от предаването.

1 коментар
  1. HUQ MI QJ казва

    Dali Slavi shte poseti veche restoranta vi????????????/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.