Слави гони с измама жената на Гъмзата от шоуто на „Магаданс“

Слави гони с измама жената на Гъмзата от шоуто на „Магаданс“
5 (100%) 1 vote

Шоумена манипулира вота на зрителите, както му харесва

Шоумена Слави Трифонов за пореден път манипулира вота на зрителите. Поредният формат на Дългия „Магаданс—предизвикателството“ започна със скандал и както изглежда със скандал ще приключи. В последния епизод на формата Трифонов с измама изгони жената на Гъмзата от надпреварата. И остави в надпреварата фаворитите си в предаването.

Ето как Слави изгони жената на Гъмзата

Ето как Слави изгони жената на Гъмзата

Зрителите реагираха доста остро на поредната манипулация на шоумена. На всичкото отгоре ясно се виждаше, че вотът е нагласен. До края на предаването бяха изпратени три двойки на елиминации. Зрителите трябваше да гласуват за тях, но опцията за гласуване за Юлиана и Габриела мистериозно липсваше от екрана. Така двете отпаднаха от надпреварата в края на вечерта, тъй като не успяха да съберат почти никакви гласове, пишат от lifestyle.bg.

За манипулиране на зрителския вот се говори отдавна, но такава явна измама се случва за първи път. Причините за изгонването на Юлияна не са ясни, но се предполага, че половинката на Гъмзата не е сред любимките на Дългия.

Не е тайна, че Йончева не си мълчи и често критикува водещия с повод и без повод. А Слави от своя страна я отряза, гонейки я от формата. За сметка на това фаворит в предаването се очертава Метин Енимехмедов, който веднъж вече е побеждавал в друго риалити на Дългия.

Видеото с Габриела и Юлиана  можете да видите  ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар