Слави гони Цветелина Грахич заради Годжи

Слави гони Цветелина Грахич заради Годжи
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов напъди Цветелина Грахич, търси нова певица

Слави Трифонов напъди Цветелина Грахич. Дългият уволни колежката си след куп скандали и спорове с нея. Водещия на шоуто, взел решение да изгони беквокалистката, след като се събрала с Георги Милчев – Годжи. Дългият не търпи подобни връзки на работното място и на бърза ръка я изгонил.

За връзката на Годжи и Цветелина се разчу по време на турнето им в САЩ. Тогава целия екип си отдъхнал, а Слави изведнъж си дал сметка колко по-спокойна била обстановката в екипа на предаването. Нямало скандали, нямало дрязги между музикантите, а Слави нямало с кого да се заяжда по време на предаването.

Слави гони Цветелина Грахич

Слави гони Цветелина Грахич

След завръщането на Грахич от Щатите обстановката в екипа отново се напрегнала. Използвайки факта, че Цветелина и Годжи са гаджета, Слави изгонил певицата от екипа си, пише hotarena.net

В момента от Ку-ку бенд си търсят нова певица, която да замести Грахич. И да си партнира с Лилия Стефанова.

Дългия пъди певицата заради връзката й с Годжи

Дългия пъди певицата заради връзката й с Годжи

Цветелина Грахич влезе в шоуто на Слави директно от България търси талант. Още на кастингите, младата певица прикова вниманието на Трифонов, който веднага я покани в шоуто. Босненката бе смятана за абсолютен фаворит за победата, но преждевременното й напускане я лиши от възможността да спечели риалити формата. За сметка на това последните години Цветелина Грахич успя да направи кариера в шоуто на Слави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар