Славея Сиракова клонинг на Илияна Раева

Славея Сиракова клонинг на Илияна Раева
5 (100%) 1 vote

Наследничката на Илияна Раева Славея Сиракова, стана нейно копие

Славея Сиракова стана клонинг на Илияна Раева и дори познатите на семейството не успяха да ги различат. Подмладилата се съдийка от „Денсинг старс“ и видимо изтощената й дъщеря се появиха на партито на Наско Сираков заедно. Дали от преумора, или защото е попаднала на лош гримьор младата Славея изглеждаше колкото майка си на промоционалните снимки.

Изморен поглед, опънати скули, повехнала кожа — визията й нямаше нищо общо с тази на супермодел, за каквато всички я мислят.

Славея Сиракова копие на Илияна Раева

Славея Сиракова копие на Илияна Раева

От друга страна Виолета Сиракова изглеждаше бодра и освежена, а също така и копие на Наско Сираков. „Една на мама, една на тати, одрали са им направо кожата“, коментират в социалните мрежи.

Повод семейството да се събере се оказа новата книга на Наско Сираков. Фамилията впечатли с много усмивки и отличен вкус, както и с липса на общи снимки. Вместо това предпочетоха да оставят виновника за събитието сам да обере лаврите. Въпреки че дамите от семейство Сиракови също приковаха вниманието на присъстващите.

Коментарите относно вида на Славея Сиракова бяха, че макар и млада и жизнена изглежда на годините на майка си. „Май е прекалила с купоните“, подмятат потребители в мрежата и допълват, че манекенката изглежда изтощена напоследък.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Славея Сиракова клонинг на Илияна Раева”

  1. Станимир и Екатерина

    юни 08. 2014

    Копие на майка си-ама гротекстно копие.Вижте какви неправилни пропорции има по лицето си.По-скоро е копие на баща си.И ако не беше Славея,ами Слави-щеше да е приемливо.

    Reply to this comment

Добавете коментар